RUN BULGARIA: Дупница, Видин и Созопол са априлските спирки на веригата

Над 7 000 лв наградни фондове са предвидени в следващите три старта на от веригата „Рън България“, които ще се проведат през месец април в Дупница, Видин и Созопол.

Шестото издание на „Дупница рън“ ще бъде на 7 април (неделя) с дистанции 8 км и 1 миля (1.6 км). По време на състезанието ще има и занимание по „Детска атлетика“ на площад „Свобода“, където е старт-финала на състезанието.

„Видин рън“ е на 14 април (неделя) и включва дистанции от 6 км и смесена щафета 2х6км (мъж и жена). Преди третото издание на „Видин рън“ ще има няколко други атлетически събития – 11 април – Детска атлетика, 12 април – кръг от веригата „А1 атлетика за младежи“ и 13 април – атлетически турнир за младежи „Дортикум“.

Най-новото състезание в семейството на „Рън България“ ще бъде „Созопол рън“ на 20 април (събота). Там дистанциите с награден фонд ще бъдат две 5 км и 15 км, а за любителите и малки деца е предвидено бягане на 1 км.

Занимание по „Детска атлетика“ за децата от Созопол ще се проведе на 18 април.

Във всичките състезания в Дупница, Видин и Созопол са предвидени и награди от SPORT DEPOT чрез най-голямата фирма за спортна екипировка в света – NIKE, а Стинг и Биофар също се покрижат за всички бегачи с възстановителни напитки.

Регистрацията за трите състезания тече на www.runbulgaria.org, където може да видите подробности за трасетата и наградния фонд.

Share Button