Darko Team празнува рожден ден с тренировка за 300 души

Софийската школа по лека атлетика Darko Team отбеляза 5 години от създаването си с мащабна парти тренировка на 24 март.

Повече от 300 души от всички възрасти се събраха на стадион “Васил Левски” в София, за да празнуват с най-голямата школа по лека атлетика в столицата.

Гостите проследиха историята на Darko Team като разгледаха специалната фотоизложба на клуба, написаха пожелания в книгата за спомени и се забавляваха със снимки на специално изградената фото-будка.

Всички гости се включиха в общата лекоатлетическа загрявка, а кулминацията на тържествената тренировка беше символичното 5 минутно леко бягане, с което се отбеляза петгодишнината на клуба.

Разбира се, имаше тематична торта и много усмивки. Президентът на федерацията по лека атлетика Иван Колев и Йоанна Дочевска – председател на Асоциацията за развитие на българския спорт бяха сред гостите на атлетическото парти.

Школа по лека атлетика Darko Team е сред най-активните спорни клубове предлагащи занимания по детска атлетика. Клубът е член на федерацията по лека атлетика и се грижи за подготовката на над 200 млади атлети на четири тренировъчни бази в София.

Следващото предизвикателство на Darko Team е организацията и участието на най-голямото изцяло детско състезание по бягане Darko Team Baby Cup – епизод 5.

Надпреварата за деца от 4 до 13 години ще се проведе на стадион „Васил Левски“ на 28 април.

Share Button