Пламена Миткова и Лъчезар Вълчев подкрепиха партньорите на олимпийското движение – Visa и Fibank

Visa и Fibank представиха ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024, а двама от най-силните български атлети Пламена Миткова (световна шампионка за девойки на скок дължина 2022) и Лъчезар Вълчев (европейски шампион на троен скок 2022) бяха на представянето в Архиелогическия музей в София на 31 януари 2024-а.

Няколко месеца преди най-голямото спортно събитие за годината Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път в България, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти с дизайн, посветен на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж през 2024 г.

Специалните карти, които ще бъдат представени в рамките на поредица от събития и промоционални кампании през първата половина на годината, предлагат на клиентите на Fibank възможността да се възползват от уникални предимства. В допълнение към стилния дизайн и функционалност, притежателите на кредитни карти (златни) ще могат да участват в специална томбола с награди, свързани изцяло с Олимпийските и Параолимпийските игри, което ще добави допълнително вълнение към това голямо спортно събитие.

Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет и Българска федерация лека атлетика, обявиха партньорство за създаване на уникални дебитни и кредитни карти с официалния дизайн на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

На събитието присъстваха олимпийската шампионка в академичното гребане от игрите в Монреал Здравка Йорданова, участничката на олимпийски игри в художествената гимнастика и вицепрезидент на федерацията Невяна Владинова, най-добрата българска атлетка за 2022 и 2023 г Пламена Миткова и Атлет №3 на България за 2023 г Лъчезар Вълчев. Двамата талантливи атлети тренират здраво и се готвят да атакуват квоти за игрите в Париж.

Партньорството между Visa и Fibank представлява още една стъпка в нашия ангажимент за иновации и трансформация в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите възможност да носят със себе си не само удобството на плащанията, но и символ на връзката си с едно от най-престижните спортни събития – Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява постоянния ни ангажимент към иновациите и желанието ни да създаваме изключителни преживявания за нашите потребители„, сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

В резултат на дългогодишното ни партньорство с Visa България, заедно решихме да представим на нашите клиенти едно ново поколение дебитни и кредитни карти. Тези карти не само се отличават със своя специален дизайн, посветен на Летните олимпийски игри в Париж, но и изпращат ясно послание за нашата подкрепа към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да акцентираме върху ценностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си – насърчаване на толерантността и взаимното разбирателство между народите. С новия и стилен дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има възможност да носи със себе си частица от емоцията на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му напомня, че има още много неща, които ни обединяват„, каза г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank. Дизайнът на дебитната карта изобразява – олицетворението на един от най-емблематичните символи на Париж и Франция – Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините, а на Кредитна карта (златна) – величествената Триумфална арка, символ на победата и триумфа.

На снимката: Пламена Миткова и Лазар Вълчев показват новите дебитни и кредитни карти на Visa, които ще се предлагат от Fibank и са дизайн посветен на олимпиадата в Париж

Снимки: Ивайло Дончев

Share Button