Честита Нова 2024-а година от списание „Атлетика“ и www.atletikabg.com

Авторите на списание „Атлетика“ и www.atetikabg.com пожелават много здраве, късмет, щастие, нови върхове и успехи в личен и професионален план на всички свързани с леката атлетика през Новата 2024-а година!

Годината, която предстои има 366 дни, а най-важното събитие за всички, които обичат и се вълнуват от спорта е Олимпиадата в Париж, Франция.

Атлетиката е олимпийски спорт номер едно и заема централно място в програмата на игрите и нека повече български атлети стигнат до този форум!

През Новата 2024-а година има и световни първества в зала за мъже и жени, както и за юноши и девойки, еврошампионати за големите атлети и юношите и девойките под 18 години, балкански и национални първенства!

Това е годината, в която Българската атлетика ще празнува своя 100-годишен юбилей, а спортният календар на БФЛА е наситен с много състезания.

Стогодишнината на Българската атлетика през 2024-а ще даде по-особен вид на годината и нека това стимулира всички атлети за основното към което се стреми всеки атлет – подобряване на личните рекорди и завоюване на престижни класирания.

Да ни е Честита Новата 2024-а година!!!

Share Button