Ивет Лалова-Колио очаква бебе

Обичаната от цял народ българска спринтьорка, европейска шампионка и прославяла страната ни на пет олимпиади Ивет Лалова ще има бебе.

Новината съобщи сияеща от щастие самата тя, като първо показа леко наедряло коремче в студиото на „120 минути“ по бТВ при водещия Светослав Иванов.

Ще си имаме бебе, каза тя, но едва след като се изправи в цял ръст и демонстрира видимото преди да го обяви.

Лалова разказа, че щастливата вест я е застигнала, докато е била със съпруга си на олимпийския стадион в Будапеща. Получила новината, че е бременна под формата на мейл.

„Научихме, че ще станем родители – получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му – ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас.“, разказа европейската шампионка.

„Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя“, коментира тя. 

И тъй като последните месеци все спринтирала нанякъде, призна, че очаква „спринтьор“. „Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира“, пошегува се Ивет Лалова.

„Клякам и бягам“, разказа в ефира лекоатлетката, като уточни, че продължава да спазва и олимпийски хранителен режим.

Лалова не разкри в ефир пола на бебето: „Ще разберем много скоро“, каза тя със загадъчна усмивка.

Но потвърди, че наследникът е един, а не двама наведнъж. Преди това олимпийката получи розов и син биберон от водещия Светослав Иванов. Минути по-късно в личния си профил във Фейсбук бъдещата майка издаде, че наследникът трябва да се роди през пролетта.

Преди това в студиото Лалова обясни, че бебето ще носи интернационално име, за да бъде разпознаваемо и лесно произнасяно по цял свят, тъй като двамата с италианския й съпруг Симоне пътуват много. 

„Моята мисия в живота е да нося емоция на хората„, каза още Ивет Лалова, която вярва, че продължава да радва хората.

Източник: dir.bg

Снимки: Илиан Телкеджиев и Фейсбук

Share Button