Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска публика

„Всички възможни победи“ ще бъде на 25 ноември в Интерпред, зала „София“.


Събитието ще представи една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина – тази на човек, който вдъхновява, и мотивира през опита и битките – на пистата и в живота.
През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпийски игри, световни и европейски първенства и други форуми, Ивет Лалова започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност.
Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.
Спортът не се измерва само в брой участия, в рекорди или за колко време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред. Вълнувам се изключително много за това ново приключение. За първи път излизам пред българската публика по по-различен начин. За да разкажа всичко, което съм научила за победите, и да вдъхновя, че всеки успех е възможен“, сподели Ивет Лалова.

Ивет на урок по Детска атлетика в 93-о училище в София


Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба, как да станете шампиони във вашата лична надпревара? Отговорите на тези и още много въпроси ще намери за себе си публиката по време на майсторския клас. Ивет Лалова ще сподели още техники и съвети за това как да поставяме ясно целите си и как да ги следваме стъпка по стъпка.
„Всички възможни победи“ е събитие за хората, които искат да се осмелят, на които име е нужна малко увереност, за да повярват в себе си, които знаят, че заслужават своята победа.

Ивет бяга с двукратната световна шампионка на 200 м Шерика Джаксън (Ямайка) на олиммпийските игри в Токио 2020

Лалова е една от най-бързи жени на планетата и българката с най-високо класиране на олимпийски игри в спринта – четвърто място на 100 м и пето място на 200 м в Атина 2004.

През 2005-а става европейска шампионка на 200 м в зала, а през 2012-а европейска шампионка на 100 м.

Участвала е на пет олимпийски игри – Атина 2004, Пекин 2008, Лондон 2012, Рио 2016 и Токио 2020.


Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Местата са ограничени.

Share Button