Над 200 деца влизат в атлетическа битка на Darko Team Baby Cup 3

Повече от 200 деца от цяла България ще стартират в третото издание на турнира  по лека атлетика Darko Team Baby Cup. Надпреварата е за деца на възраст от 4 до 13 години и ще се проведе на стадион „Васил Левски“ на 30 април 2023 година, неделя.

Атлетите ще се състезават на 50 метра и 60 метра и ще бъдат разделени в десет възрастови групи. Участниците ще бягат с деца родени единствено в същата година, а състезанието е отворено за всички – независимо дали имат спортен опит или членуват в клуб.

Идеята на организаторите е да дадат шанс на най-малките атлети да се състезават на най-голямото съоръжение за спорт в България и да се запознаят с атлетическите надпреварите в позитивна и приятна обстановка.

Всички успешно завършили състезатели ще получат медал в знак на уважение към усилията им, най-бързите ще бъдат наградени с подаръци от партньорите на турнира.

Регистрацията за състезанието вече започна в сайта: www.babycup.darkoteam.com Там може да намерите и всички правила и подробности за състезанието.

sportal.bg

Share Button