„Нестле за Живей Активно! Танцувай с нас!“ ще бъде с много танци и забавления в София на 14-ти май!

Дългогодишният партньор на Българска федерация лека атлетика Нестле, кани всички на 14-ти май в Южен парк, където с много танци ще бъдем живеем активно и ще се забавляваме!

„Нестле за Живей Активно“ вече подкрепи всички състезания от веригата за масови бягания „Рън България“, както и много от инициативите на „Детската атлетика“ в страната ни. Олимпийската шампионка на троен скок от Сидни 2000 Тереза Маринова също е дългогодишен посланик на инициативата „Нестле за Живей Активно“.

Ден след танцовата програма в София „Нестле за Живей Активно“ ще бъде в центъра на Видин на 15 май (неделя), където ще бъде даден стартът на първия пробег „Видин рън“.

Ето и поканата на „Нестле за Живей Активно! Танцувай с нас!“ за 14 май:

Нестле за Живей Активно отново е тук! Каним те да танцуваш с нас на 14 май 2022 г. и да превърнем София в сцена на доброто здраве и настроение в ритъма на музиката! Вземи цялото семейство и домашните любимци, а от нас са лакомствата.

Загрявката за танците започва на 14 май от 10.30 ч. на пешеходната част на бул. „Витоша“, където Део и Алфредо Торес ще повишат градусите с танцови предизвикателства на фона на професионални демонстрации.

Точно в 11.30 ч. е откриването на инициативата в централната част на Южния парк. Водещите танцови клубове от София ще премерят сили в демонстрационни състезания в различни стилове – от зумба, през кей поп и стрийт денс до народни танци.

Най-добрите от тях, вдъхновили най-голям брой участници, ще получат специалните награди от Нестле България. Предвидени са много изненади за най-смелите и танцуващи гости и за включилите се в специалното предизвикателство „Най-дългата ръченица“.

Очакват те незабравими срещи с нашите звездни спортисти, сред които и олимпийски медалисти.

Share Button