Сидни Маклафлин се сгоди

2021-а година продължава да е страхотна за красавицата Сидни Маклафлин.

Новата кралица на препятствията спечели два златни олимпийски медала на олимпийските игри в Токио 2020 (400 м с препятствия и 4х400 м) и подобри два пъти световния рекорд на 400 м хърдели с 51.90 сек и 51.46 сек на финала в японската столица.

Маклафли навърши 22 години на 7 август по време на игрите в Токио, а на 24 август приятелят й Андре Леврон младши я изненада с годежен пръстен по време на ваканцията йм в луксозния хотел „Четири сезона“ в Скотсдейл, Аризона.

Двойката веднага обяви щастливото събитие в профилите си в социалните мрежи.

Леврон младши е бивша звезда от Националната лига по американски футбол и е играл за „Пантерите“ от Каролина и „Гарваните“ от Балтимор.

Маклафлин показа таланта си още през 2016-а година, когато на 17 години стана една от най-младите участнички на олимпийски игри в Рио Де Жанейро, Бразилия. По-късно Сидни започна да подобрява рекорди в различни възрастови групи и на 22 години вече има два злати олимпийски медала и два световни рекорда. Докато Сидни почива активно на турнирите от „Диамантената лига“ в нейната дисциплина печелят олимпийската шампионка от Рио 2016 Далила Мухамад (САЩ), която стана втора в Токио и също се окичи със злато на 4х400 м, както и бронзовата медалистка на игрите Фемке Бол (Нидерландия) – победителка на турнира в Лозана на 26 август.

Share Button