Петте олимпийски шампиони на България са на корицата на новия брой на списание „Атлетика“

Новият брой на списание „Атлетика“ излиза на 12 февруари с корица, на която са олимпийските шампиони на България в леката атлетика.

Иванка Христова, Йорданка Донкова, Христо Марков, Стефка Костадинова и Тереза Маринова – пет олимпийски шампиони – пет очерка за техните успехи, написани от летописците на олимпийската слава на България – Тодор Шабански и Владимир Памуков!

 В брой номер 122 на списание „Атлетика“ ще намерите българските и световните ранглисти за 2020-а година подготвени от Иван Чешанков и Ивайло Лазаров.

Обзор на всички състезания от веригата „Рън България“ за 2020-а и интервюта с най-добрите български бегачи за миналата година – Милица Мирчева и Йоло Николов също са на страниците на новия брой.

В рубриката „Успели атлети“ екипът на списанието е подготвил интересна среща с българинът, който победи Сергей Бубка в най-силните му години в овчарския скок – Николай Николов!

Авторите на списанието разказват за новия световен рекордьор на полумаратон Кибивот Канди, припомнят за славаната кариера на Михаил Желев, а в рубриката „Полезно“ има статия за възстановянето на спортистите след прекаран Ковид 19.

Още много интересни теми и новини за олимпийски спорт момер едно са налични за в „Атлетика“ 122!

Share Button