Новият брой на списание „Атлетика“ излиза преди Коледа

Атлет номер 1 на България за 2020-а година Габриела Петрова ще украси корицата на новия брой на списание „Атлетика“, който излиза от печат на 22 декември (вторник).

Феновете на Петрова ще прочетат за най-новите планове на атлетката, как тренира и се състезава по време на пандемията и впечатленията й от пътуванията зад граница в тази така необичайна година.

За новата световна обстановка най-добра българска атлетка разказва в новия брой: „Много е различно….първо впечатление ти правят летищата, толкова празни. На самите турнири, мерките бяха доста затегнати. В Монако например маската се сваляше единствено, когато се храниш и на стадиона, и то само по време на състезанието. Силно впечатление ми направи, денят преди състезанието, когато отидох на стадиона да тренирам, съоръженията все още се сглобяваха, беше доста топло, там и влагата е много, но всички работници работиха с маски, нищо че бяха на открито. В града беше по същия начин с маски навсякъде.

Плакатът на списанието също е посветен на Габриела.

В брой номер 121 са събрани интерестни материали за атлетическите прояви от света и България от втората половина на 2020-а година.

На „Атлетика“ ще гостуват още топ атлетите Арманд „Мондо“ Дупландис, Юлимар Рохас, Джейкъп Киплимо и Перес Джепчерчир.

Повече подробности за темите в новия брой очаквайте във вторник, когато може да включите списанието в коледните и новогодишните подаръци за тези от близките ви, които обичат атлетиката!

Share Button