Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио


Силвър Стар ще подкрепи лекоатлетката в подготовката й за олимпийските игри догодина

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар ще подкрепи най-бързата българка Ивет Лалова в подготовката й за олимпийските игри в Токио през 2021 година. Тази седмица лекоатлетката поднови своите тренировки в Италия. Тя се довери на новия Mercedes-Benz GLE за своето комфортно и сигурно пътуване за състезания и подготвителни лагери у нас и в Европа.

Благодаря на Силвър Стар за подкрепата по пътя към моята пета олимпийските игри. Марката Mercedes-Benz е истински символ на успеха и за мен е чест да си партнираме. А автомобилът, който ще бъде част от моето ежедневие и подготовка, е перфектната комбинация от бързина и надеждност„, споделя лекоатлетката.

Ивет Лалова олицетворява силата на духа и е пример за това как с труд и мотивация се постигат високи резултати. Радваме се, че можем да я подкрепим по време на подготовката й за олимпийските игри догодина. Спортът и състезателният дух винаги са били част от ДНК-то на Mercedes-Benz. А новият GLE с вградените в него интелигентни технологии и иновативни системи за безопасност е незаменим партньор в пътуванията“, допълва Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Лалова-Колио изкара над 100 дни в България по време на извънредното положение и не спря с тренировките с цел успешно участие на петите й олимпийски игри. 36-годишната българка има покрити нормативи на 100 м и 200 м.

Share Button