Рън България – онлайн съвети и тренировки по бягане

Екипът на Рън България основава нова инициатива насочена към начинаещи бегачи – онлайн тренировки и съвети по бягане.

Във времето, когато няма състезания, движението Рън България предлага изготвяне на индивидуални тренировъчни програми за начинаещи и по-напреднали бегачи съобразени със здравословното състояние, тренировъчния стаж, години и тегло на трениращия.

Тренировката на бегача съдържа много детайли, от които зависи крайния резултат, както и в много случаи се променя и здравословното състояние.

Пакетите за консултации и изготвяне на тренировки ще включват дори и индивидулни лични тренировки. Ето и част от услугите, които могат да се ползват от бегачите.

* еднократна безплатна консултация

* двуседмичен план консултация с треньор за промяна на плана и

изготвянето на нов, следене на развитието на атлета

* индивидуален тренировъчен план за всяка седмица, затворена Фейсбук група, ежеседмична консултация с треньора, следене на развитието на атлета

* Индивидуален всекидневен план, всекидневна връзка с треньора, възможност за индивидуална лична тренировка, затворена Фейсбук група, следене на развитието на атлета

Сава Тодоров е основният експерт на Рън България в това начинание и е готов веднага да отговори на всичките ви въпроси.

Тодоров е многократен шампион на България в бяганията на средни и дълги разстояния. Десетки пъти Сава е представял България в националния отбор в дисциплини на писта и крос кънтри. Подготвял се е и е черпел опит при едни от най-добрите треньори в България – Дончо Димитров, Евгени Игнатов, Йоло Николов, проф. Петър Бонов и Теню Георгиев, както и при американския треньор Ник Джакобсън, който работи за „Хока Ен Джей Трек Клуб“.

Тодоров е един от основателите на „Рън България“ и поддържа социалните мрежи на движението. Освен съорганизатор на състезанията той печели победи и призови места в състезанията. Все още активен състезател в бяганията Тодоров вече и треньор на няколко талантливи млади бегачи.

За контакти и повече информация за онлайн съвети и тренировки по бягане: www.facebook.com/sava.todorov Имейл: sava_todorov@abv.bg

Спортен календар на Рън България за 2020

Датите на първите състезания от Рън България засега не са ясни поради правилата за извънредната епидимична обстановка, но са планувани, както следва:

Юли-август – Луковит, Дупница, Бистрица (София) и Поморие, а есенните стартове за Пазарджик, Кюстендил и Студентски град остават за септември месец. Рън България ще организира и Новогодишен крос, подробностите за които ще бъдат обявени скоро.

Share Button