Ивет в шоуто на Николаос Цитиридис

Най-добрата българска атлетка за 2019-а година Ивет Лалова-Колио участва в шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви.

Ивет бе на подготовка в Тенерифе, Испания през февруари, но световната пандемия от коронавирус я принуди, да се завърне в София. Една от най-бързите спринтьорки в света сега живее и тренира в българската столица заедно със съпруга си Симоне Колио.

Ивет и Симоне живеят в Риети, Италия, но страната е най-засегната европейска държава от пандемията, а повечето й жители живеят под карантина в домовете си.

Въпреки извънредното положение, Ивет е активна в социалните и медиините си изяви. Българката участва в пряко предаване по Инстаграм на Европейската атлетика, а в сайата на континетаталната атлетическа централа се появи нейно интервю. Лалова-Колио е рекламно лице и на китайския производител на телекомуникационно оборудване „Хуауей“ и редовно публикува снимки с новия модел мобилен телефон на компанията в социалните мрежи.

Атлетката се включи и в благотворителна компания на телекомуникационния оператор А1 за набиране на средства за талантливи ученици.

Лалова-Колио има квоти за олимпийските игри в Токио на 100 м и 200 м. Игрите бяха отложени за 2021-а година, а датите за провеждане са 23 юли – 8 август.

Вижте участието на Ивет в шоуто тук.

Share Button