Упражнения за вкъщи от „Физиозона“

Останете здрави в условията на карантина с комплекс от упражнения за вкъщи, разработени от Галин Рангелов и Физиозона.

Във времето, в което си стоим вкъщи, колкото никога досега, лишени от нормалните си битие и навици, оставаме далеч от спорта и нормалната двигателна активност.  Липсата на движение и нарастващото ментално безпокойство, водят до болки в мускулите и ставите, намален тонус и нежелано състояние на духа и тялото. Днес ще ви предложим някои съвети за постигане на добро здраве с физиотерапевта Галин Рангелов.

През 2015 г. Галин сбъдва една своя мечта, като създава центъра за физиотерапия и рехабилитация ‘’Физиозона’’ physiozona.com/#home . Целта на центъра в е да има място с необходимите условия и специалисти, помагащи, както на  спортистите, така и на всички други хора да се справят с травмите си от всякакво естество. Призванието ма специалистите от „Физиозона“ винаги е било да дадат 110 % от себе си, като прилагат най-добрите техники и способи в областта на съвременната физиотерапия, като не по-малко важно за него е да създадат индивидуално отношение на всеки човек към собствените си специфики,постигайки профилактика и лимитирайки травматизма.

С въвеждането на извънредно положение Галин решават със
съпругата му Джулия Бочева-Рангелова, позната ни от театъра и телевизионния екран, да помагат с клипове с упражнение и съвети публикувани на страницата на Физиозона.

Като бивш лекоатлет и човек от атлетическо семейство, помогнал на много родни спортисти, екипът надгражда дейността си, присъединявайки към проекта олимпийската ни състезателка от игрите в Лондон 2012, многократната национална и балканска шампионка на скок дължина и троен скок Андриана Бънова, понастоящем треньор на деца.

И тъй, като за всички ни е трудно в тези дни, #останисивкъщи, остани здрав, следвайки слогана на Физиозона  и намери ’Твоето място отвъд предела’’ !

Бъдете активни и усмихнати приятели!

Share Button