БФЛА и Дансон-БГ станаха партньори

Българска федерация лека атлетика ще получи подкрепата на „Дансон-БГ“ – една от големите фармацевтични компании в България.

Президентът на БФЛА Добромир Карамаринов и д-р Росен Бъчваров – директор маркетинг и продажби за България на компанията сключиха официално договор за спонсорство на 8 април в София.

„Дансон – БГ“ ще подпомогне олимпийски спорт номер едно в България и с продукти, който произвежда компанията и са специализирани за спортисти.
За ДАНСОН:

ДАНСОН е фармацевтично ориентирана холдингова компания, основана в България през 2015 година, от професионалисти с дълъг опит в сферата. Основният бизнес е развитие, производство и маркетиране на лекарствени продукти, хранителни добавки и козметика. ДАНСОН е фирма с богатото продуктово портфолио, която се превръща в предпочитан производител за много партньори и клиенти както в Българския, така и за редица чужди пазари.

ДАНСОН предлага широка гама от лекарствени продукти, хранителни добавки, както и козметични изделия. Философия на ДАНСОН е да разработва и предоставя висококачествени продукти с цел по – качествен живот.

Share Button