A1 със специална награда за европейската шампионка на гюле Радослава Мавродиева 

А1 награди европейската шампионка по тласкане на гюле Радослава Мавродиева, която триумфира на 3-ти март на шампионата в Глазгоу. Една от най-добрите ни лекоатлетки, както и треньорът ѝ – Валентина Желязкова, получиха последен модел смартфон за постигнатия успех.

Радвам се, че имам повод да наградя от името на А1 Радослава Мавродиева, която ни направи щастливи навръх 3-ти март със своята титла от Европейското в Глазгоу. Радослава е пример за това как усилията се възнаграждават и изминатият път си струва. А пътят на Радослава е като в приказките – 3-та през 2015-а, втора през 2017-а, а сега – на върха”, сподели Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1.

А1 е официален телеком на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) за шеста поредна година. Телекомът заедно с БФЛА реализират и инициативата „А1 атлетика за младежи”. През годините в нея са се включили десетки хиляди деца и младежи, които участват в лагери и състезания в няколко града в цялата страна.

А1 работи за популяризирането на леката атлетика и с каналите MAX Sport, които излъчват на живо стартовете от Диамантената лига. В ефира на спортните канали феновете могат да се следят изявите на някои от най-добрите ни лекоатлети в комерсиалния турнир.

На снимката: Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1 връчва, специална награда на Радослава Мавродиева от името на А1. Треньорът на Мавродиева – Валентина Желязкова (вдясно) – също бе наградена от телекома.


Share Button