Титла и специална награда за Изабела Соколова

Изабела Соколова (КЛАСА) спечели титла на 60 м с препятствия на нациионалния шампионат в зала за юноши и девойки под 18 години на 20 януари.

Соколова показа най-добър резултат в сериите с 8.86, а на финала, след бавно тръгване‘ завърши за 8.81 – само на 0.01 секунда от собствения й национален рекорд в зала от 2018-а – 8.80. Втора бе Луиза Димова (Локомотив – Пловдив) с 9.19. Това бе трети медал за пловдивчанката, която събра пълен комплект отличия от това първенство. Димова бе трета на 60 м гладко бягане и шампионка с щафетата на отбора си 4х200 м. Брознова медалистка на 60 м с препятствия стана Емилия Рангелова (Атлетик – София) с 9.23.

На награждаването шампионката Изабела Соколова и треньорката й Ваня Колева получиха специални награди от президента на клуб КЛАСА доцент Пламен Нягин. Той връчи на Соколова статуетка и пълна екипировка за атлет номер 1 на клуба за 2018-а година, когато тя постави рекорди, спечели няколко златни медала и балканска титла на 100 м с препятствия за девойки под 18 години в Истанбул. Колева също бе отличена с екипировка за най-добра треньорка в клуба.

Share Button