Откриха ремонтираната атлетическа зала на „Локомотив“ Пловдив

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри реновираната покрита атлетическа зала стопанисвана от атлетически клуб „Локомотив“ – Пловдив на 17 декември.

Кралев преряза лентата на обновеното съоръжение заедни със спортист номер 1 на България за 2015-а година Габриела Петрова и кметът на община Пловдив Иван Тотев.

Пловдивският атлетически клуб „Локомотив“ е един от най-силните в страната. Треньор на елитните състезатели от клуба е Атанас Атанасов, а с подрастващите се занимават бившите национали Николай Атанасов-Джоко и Ивайло Русенов (Атлет на България за 2003-а година).

В официалната страница на клуба в социалната мрежа бе пуснато следното изявление:

„Днес бе официално открита след ремонта нашата зала. На първо място искаме да благодарим на министър Красен Кралев, който повярва в нас и осигури голямата сума за цялостен ремонт. След това на спортист на България за 2015г. Габи Петрова, която с нейните успехи направи, така че да погледнат на нас. И не на последно място ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК АТАНАС ЗАПРЯНОВ АТАНАСОВ, който 20 години обикаля и се бори да се случи този ремонт. Благодарим началник ???

Благодарим Габи???

Благодарим министър Кралев???“

Share Button