Атлетически звезди уважиха турнира „Открий шампиона в теб“

Някой от най-добрите български атлети дойдоха да подкрепят първото издание на турнира организиран по инициатива на Ивет Лалова-Колио на 15 септември на националния стадион „Васил Левски“ в София“.

Вицешампионката на Европа в тройния скок в зала от 2015-а година и една от най-добрите в тази дисциплина в света Габриела Петрова изгледа цялото състезание и участва в няколко от церемониите по награждаването. Петрова често е на лагер в Риети, Италия – градът в който живее Ивет и съпругът й Симоне Колио.

Атлет номер 1 на България за 2017-а година Тихомир Иванов също бе на стадиона. Иванов е финалист на скок височина от олимпийските игри в Рио 2016 и световното първенство в Лондон 2017.

Многократният шампион на България на 100 м и 200 м Денис Димитров също подкрепи колежката си спринтьорка и дойде да види как се състезават над 300 деца от цялата страна на възраст от 6 до 13 години.

Съпругът на Ивет Симоне Колио, който е елитен спринтьор от близкото минало с личен рекорд на 100 м – 10.06, също участва в организацията на състезанието. През последните години италианецът е рехабилитатор на националния отбор по лека атлетика и много от класните ни атлети се възстановяват при него.

Share Button