Run Bulgaria: Предизвикателство в Рила планина – Долна баня трейл рън – 2 септември

Веригата „Рън България“ предлага на любителите на бяганията състезания по всякакви терени и условия – трейл бягания, шосейни състезания около известни туристически обекти, планински надбягания и щафети.

Поредното предизвикателство от веригата е на 80 км от София на 2 септември (неделя) в град Долна баня. Маршрутът е от 11 км започващ от Долнобанското поле продължаващ в горите по склоновете на Рила планина и обратно със старт – финал реновирания стадион в курортния град. Началото на трасето е по мост над река Марица, която минава през града. За начинаещите бегачи има и предвиден картък маршрут от 2 километра. Участието в състезанието, което е в неделя, може да се съчетае с престой в новите хотели в Долна баня, повечето от които разполагат с минерални басейни.

 Регистрацията за състезанието е на www.Runbulgar.com, а подробности за Долна баня рън и маршрута вижте тук

За всички регистрирани основният партньор на „Рън България“ Sport Depot ще раздаде уникални фланелки, както и медали за всички завършили. Най-добрите трима при мъжете и жените ще получат и ваучери за екипировка по избор във веригата магазини Sport Depot.

Други от събитията на “Рън България“ са:

25 август – изкачване на връх „Шипка“ – 7.5 км

23 септември – Студентски град рън – 5.22 км и щафета 2х2.61 км

21 октомври – Луковит рън – Шосеен пробег – 8.8 км с финал в пещера Проходна

4-6 ноември – Семинар на тема „Аз и бягането – синоними“ – Боровец

Share Button