Новият брой на списание „Атлетика“ излезе от печат

Брой номер 112 на списание „Атлетика“ вече е наличен. Александра Начева резервира мястото си на корицата за втори път, след като спечели световната титла на троен скок при девойките под 20 години в Тампере, Финландия на 15 юли.

Интервюто с Александра за феноменалните й успехи и рекорди през тази година е на страниците новия брой на изданието за българска и световна лека атлетика. Плакат със страхотна снимка на Александра от Тампере ще зарадва феновете на родената през 2001-а година атлетка.

Валентин Андреев спечели първия си голям медал на европейското първенство за юноши под 18 години на чук, а тайната на неговия талант и успехи разкрива треньорът и баща на Валенти – Андриан Андреев.

Екипът на списанието е подбрал най-важното от големите първенства при юношите и девойките, всички медалисти и техните резултати от националните шампионати на България, както и обзор на пролетните турнири и маратони в страната ни.

Спортист и атлет номер 1 на България за 2016-а година Мирела Демирева прави най-силния сезон в кариерата си като плътност на резултатите. Демирева за първи път преодоля 2.00 в скока на височина и спечели турнир от „Диамантената лига“. Тази тема също е основна в новия брой на списание „Атлетика“, а отличните резултати на Ивет Лалова-Колио, Габриела Петрова и Радослава Мавродиева също не са подминати.

Турнирите от „Диамантената лига“ бяха наситени с много силни резултати, които промениха топ 10 за всички времена в доста дисциплини.

Професионален анализ подплатен с много статистика очаква читателите на списанието за „диамантените“ постижения.

В рубриката „Полезно“ ще намерите практични съвети за диетата и тренировъчния режим през лятото.

Още подбрани материали, резултати, статистика, новини и над 100 снимки на български и чужди атлети ви очакват любителите на атлетиката в новия брой.  

Share Button