Вело уикенд в магазини SPORT DEPOT

Генералният патньор за веригата любителски бягания „Рън България“ SPORT DEPOT предлага намаления на велосипеди за всички любители на активния начин на живот.

Само на 11, 12 и 13 май всички нови модели велосипеди Omega ще бъдат намалени с 15%.

Кампанията е валидна във всички магазини от веригата, както и за онлайн поръчки на www.sportdepot.bg  

SPORT DEPOT ексклузивно представя своята марка за велосипеди OMEGA BIKES. Брандът се появи на пазара през пролетта на 2018г., с основна цел да удовлетвори максимално желанията и изискванията на своите клиенти. Колелата са изцяло произведени в България, по европейските стандарти за сигурност – EN ISO 4210 2M и EN ISO 8098. Всички компоненти по тях са на марките SHIMANO, KENDA, MODE, ASSES – водещи производители на части за велосипеди. Брандът предлага изключително добро съотношение между цена и качество. Селекцията от продукти покрива всички групи и размери, като предлага такива, подходящи както за деца, така и за възрастни. Колелата са пригодени за всички Ваши градски и планински приключения. Продуктите от тази марка може да намерите и закупите в сайта и магазините на SPORT DEPOT.

Любителските бягания под шапката на SRORT DEPOT и БФЛА продължават на 19 май с планинско бягане на 17 км от хотел „Боерица“ на Витоша до Черни връх и обратно, както и 2 км къса дистанция за начинаещи бегачи, като записването става на сайта www.Runbulgar.com 

Share Button