Сватба на олимпийския стадион в Берлин догодина

Не сте женени? Може да го направите на олимпийския стадион по време на европейското първенство по лека атлетика в Берлин догодина.

Такава възможност предлага организационният комитет на първенството. Това може да се случи по време на втория ден на първенството – на 8 август. Общо 60 000 души се очаква да присъстват по това време на стадиона и да аплодират младоженците.

Денят не е избран случайно. Точно тогава олимпийският, световен и европейски шампион в мятането на диск Робърт Хартинг ще си вземе сбогом с публиката и ще приключи официално спортната си кариера.

На самата церемония по подписването на брака ще могат да присъстват около 50 души. След церемонията младоженците ще трябва да поканят гостите си в Зоната за гостоприемство (Hospitality Area) на Европейското първенство. След това празникът ще продължи в една от ВИП-ложите.

Цената на такава сватба е 4500 евро. Не е толкова скъпо, а преживяването си струва. В цената влиза обслужване и висококачествен кетъринг.  И още нещо, младоженката ще може да хвърли букета си сред публиката. 

Share Button