Топ атлети бягаха на GOKIDS!

Третият турнир от атлетическата верига за деца GOKIDS организирана от спортен клуб „Приорити спорт“ отново събра стотици деца от цялата страна на 14 май на националния стадион „Васил Левски“.

Новост във веригата бяха щафетите 2х50 м за дете и възрастен. В тази атрактивна дисциплина се включиха много от родителите дошли да наблюдават децата си на стадиона, както и някой от елитните атлети от близкото минало.

В щафетите се включиха организаторката на веригата Магдалена Христова – бивша национална състезателка на спринт и скок дължина, националният рекордьор и европейски шампион на скок дължина Ивайло Младенов, шампионката и медалистка от световни и европейски първенства на скок дължина и троен скок – Ива Пранджева, най-добрата ни атлетика в скока на дължина в момента Милена Миткова, многократната балканска шампионка в спринта Моника Гачевска, най-добрата ни атлетка в овчасркия скок за тази година – Полин Митова,  бившите елитни атлети, които сега тренират деца Красимир Аргиров, Юлияна Маринова, Антоанета Петкова и Андриана Бънова.

Останалите три турнира от веригата ще се проведат през есента, а резултатите от състезанията може да намерите на prioritysport.club

Share Button