Валери Адамс е бременна

Двукратната олимпийска и четирикратна световна шампионка в тласкането на гюле на открито Валери Адамс обяви, че е бременна с първото си дете.

Наследникът на новозеландката, която бе и Атлетка номер 1 на света през 2014-а, се очаква да се появи на бял свят през октомври. 32-годишната Адамс избра Twitter, за да обяви радостната вест. Това означава, че тя със сигурност пропуска Световното първенство в Лондон през август.

Гюлетласкачката е омъжена за Габриел Прайс. Тя се надява, че пет месеца ще й бъдат достатъчни да се върне във форма, тъй като иска да защитава титлата си на Игрите на Британската общност в Голд Коуст (Австралия) през април догодина.

Ако бебето се роди навреме, Адамс ще има пълни пет месеца за подготовка, което според мениджъра й Ник Коуан ще е достатъчно.


Това е целта. Но ще трябва да изчакаме и да видим. Никога не знаеш какви ще са първите няколко месеца на новородено„, каза той.

Адамс бе и една от сериозните конкурентки на сребърната медалистка от европейското първенство в зала Радослава Мавродиева, кояято се готви за световното първенство в Лондон.

sportal.bg

Share Button