Излезе новият брой на списание „Атлетика“

Списание „Атлетика“ брой 107 вече може да се намери на пазара от 24 февруари.

Най-добрата българска спортистка за миналата година Мирела Демирева ще се представи в едно непубликувано досега интервю пред Иван Чешанков. В списанието любителите на атлетиката ще си припомнят всички класации за атлет и спортист на България, атлет и атлетка на Балканите, Европа и Света. Публикувани са и всички резултати на атлетите от топ 10 на списанието в анкетата за атлет на 2016-а година.

В специализираното атлетическо издание може да се намерят световните и българските ранглисти за 2016-а, както и плакати на Юсейн Болт и Алмаз Аяна – Атлет и Атлетка на 2016-а година.

Най-добрите маратони през есента бяха в Берлин, Ню Йорк и Амстердам, а маратонът на София вече гони световните стандарти. Репортажи и най-важните факти от тези многохилядни атлетически събития също са на страниците на списанието.

Първата българска атлетка – световна рекордьорка Йорданка Благоева отпразнува 70-годишен юбилей, който се превърна в урок по история. На 19 януари първата българска прима в скока на височина събра плеяда от атлетически колоси, а екипът на списание „Атлетика“ също отрази паметното събиране.

В рубриката „Полезно“ авторът Боян Бойчев е избрал темата за грешките в подготовката за пролетните състезания.

Българските юноши и девойки се представиха блестящо на първия балкански шампионат в зала в началото на 2017-а и подобриха няколко национални рекорда. Тази и още значими новини от началото на годината също са на вниманието на читателите на „Атлетика“ 107 на 48 цветни страници.

Share Button