Габриела Петрова с емоционален поздрав към Мирела и Ивет

„Спортист №1 на България“ за 2015 г. Габриела Петрова поздрави с емоционален текст в „Инстаграм“ победителката в тазгодишното издание сред най-добрите спортисти Мирела Демирева и четвъртата в подреждането Ивет Лалова-Колио, както и всички, които намериха място в топ 10. 
„Царицата отново седна на трона! Поздравления за нашите златни момичета Мирела и Ивет! Бъдете много здрави, не спирайте да се трудите все така неуморно и върховете ще бъдат покорявани! Поздравления за всички спортисти намерили място в десетката на България! Чест и почитания„, написа Петрова в „Инстаграм“ и помести снимки на двете си съотборнички в националния тим.

3
Това лято Мирела Демирева спечели сребърни отличия в скока на височина на олимпийските игри в Рио де Жанейро и на Европейското първенство в Амстердам. Лалова-Колио пък беше финалистка на 200 метра на форума под петте преплетени кръга в Бразилия, а на еврошампионата в Холандия се окичи със сребърни отличия на 100 и 200 м. Самата Петрова имаше тежка година, изпълнена с трудни емоционални моменти, но успя да превъзмогне най-неприятните мигове и да продължи подготовката си по пътя към нови върхове.

sportal.bg

Share Button