Спорт и красота в чест на списание „Спринт“

 

На тържествена гала вечер на медийна група S Media бе представено новото спортно списание „Спринт“, чийто първи брой е вече на пазара.

 

Една от залите на луксозния столичен хотел „Маринела“ се оказа тясна, за да побере всички гости, сред които спортният министър в оставка Красен Кралев, както и много бивши и настоящи спортисти. Мотото на вечерта бе „Спорт и красота“, тъй като се проведе и официалното награждаване в конкурсите за Мис и Мистър BGbasket.com 2016, Мис и Мистър BGathletic.com 2016 и Мис и Мистър BGvolleyball.com 2016.

dsc_2797

 

За доброто настроение на всички се грижеше струнен дует WEIL, а новото списание „Спринт“ бе представно лично от изпълнителния директор на S Media Тодор Иванов, както и от главния му редактор Николай Кръстев.

 

„В началото, когато разбрах за идеята за спортно списание, бях скептичен, но всъщност спортът има нужда от такова издание и се радвам, че то е факт. Пожелавам успех на хубавото начинание“, коментира министър Кралев.

dsc_2306

 

Хубаво е да сбъдваш професионални мечти. Списание „Спринт” е авторско списание, първият брой е с 44 материала, написани от 24 автори – всички писали специално за „Спринт”, заяви Николай Кръстев, като поясни, че амбицията на екипа е да се запази уникалността на статиите в изданието. – Идеята ни е през следващата година в списанието да има още повече страници за спорт – към 200.”

 

Колкото до победителите във вече традиционните конкурси на три от спортните сайтове на S Media, за Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Нася Димитрова от Марица (Пловдив) и Иван Латунов от Монтана Волей, за Мис и Мистър на BGathletic.com – Екатерина Димова от Черно море-2005-Балчик и Иван Булкин от Локомотив-Пловдив, и за Мис и Мистър на BGbasket.com – Виктория Стойчева от Монтана и Александър Илиев от Балкан (Ботевград).

dsc_2368

 

Наградите за призьорите бяха велосипеди „Спринт”, часовници от Reaction и екипировка от Asics. Спонсори бяха и Мултивитамини Alive.

dsc_2396

 

Сред гостите, които се включиха активно и в награждаването, бяха заместник-председателят на БОК Йорданка Благоева, волейболните легенди Любо Ганев, Борислав Кьосев и Антонина Зетова, атлетическите величия Николина Щерева и Пламен Кръстев, както и Цветелина Кирилова. А Тодор Стойков и Иван Ценов представиха тежката артилерия на баскетбола. Сред специалните гости бяха и лицата от корицата на първия брой на списание „Спринт” – бронзовите олимпийски медалистки от ансамбъла по художествена гимнастика.

 

Share Button