Треньори говориха за проблемите на атлетиката в столицата

Спортният сайт www.sportal.bg даде трибуна на треньорите по лека атлетика, които водят занимания на националния стадион „Васил Левски“.

На съоръжението стотици атлети от столицата често не могат  да тренират с дни заради футболни мачове. Предстои поредното затваряне на стадиона за срещи на националния отбор и „Лудогорец“ – Разград, а прогнозата за времето е за студ и дъжд.

Отношение по въпосиа в анкетата на сайта взеха националния ни рекордьор на 60 м и 100 м с препятствия Живко Виденов и бившата ни елитна скачачка и спринтьорка Магдалена Христова, които работят с десетки деца. Майката на Мирела Демирева и наставничка на най-добрите ни спринтьори Валя Демирева даде интервю по темата от Борисовата градина, където ще тренира последните два месеца.

Трньорите на ЦСКА Димчо и Диана Никова, както една от най-силните ни треньорки в спринта Ваня Колева също дават своето мнение. И първият треньор на Ивет Лалова-Колио – Константин Миланов коментира темата.

Какво сподели Живко Виденов вижте тук

Мнението на Магдалена Христова тук

Интервюто на Валя Демирева от Борисовата градина тук

Клип с изкаването на Костантин Миланов тук

Интервюто на Димчо Ников тук

Интервюто на Диана Никова тук

Какво каза Ваня Колева тук  

На снимката: Националният рекордьор на 110 м с препятствия Живко Виденов  говори за проблемите с на атлетическата база в София (sportal.bg)

Share Button