Коу и Карамаринов водят работна атлетическа среща в Тел Авив

На 19 септември в столицата на Израел Тел Авив се проведе работна среща на ИААФ (Международната асоциация на атлетическите федерации) и АБАФ (Асоциацията на балканските атлетически федерации).

Водещи на работната среща, която се проведе по време на  редовния конгрес на АБАФ, бяха президентът на организацията Добромир Карамаринов, шефът на ИААФ Лорд Себастиан Коу и Хелън Дилейни, отговорник връзка с федерациите в ИААФ. В края на работната среща Себастиан Коу връчи специална награда на Карамаринов (на снимката) за отличното сътрудничество между АБАФ и ИААФ.

На конгреса бе решен спортния календар на АБАФ за следващата година и че още Стара Загора ще бъде домакин на Балканската атлетическа гала на 16 ноември 2017-а година. На тържествената церемония по традиция ще бъдат наградени най-добрите атлети на Балканите.

През 2016-а Галата ще е в Дубай, ОАЕ и ще се проведе в края на ноември съвместно от АБАФ и Атлетическата асоциация на страните от Персийския залив. Домакин на следващия конгрес на Балканските атлетически федерации ще е Батуми (Грузия) на 26 септември 2017-а.

Share Button