Fibank награди Мирела Демирева

Олимпийската вицешампионка Мирела Демирева обеща да спечели златен медал от Игрите в Токио, след 4 години.

 „Защо да не обещая злато от Токио? Да, обещавам. През следващия ми сезон виждам перспектива за скокове над 2 метра, каза олимпийската Демирева по време на официалната церемония във Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) и основен на Българска федерация лека атлетика (БФЛА).

Лично Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ на банката, награди атлетката с дизайнерско златно кюлче-медальон от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн от серията „icOns WAVE“, която е разработена от Швейцарската рафинерия P.A.M.P. 

„За нас е чест и удоволствие за поредна година да си партнираме с Българска федерация лека атлетика и Български олимпийски комитет и с радост да връчим този подарък на Мирела. Тя ни направи много щастливи и горди с нейното представяне на олимпиадата в Рио, и преди това на Европейското в Амстердам. Пожелаваме й бъдещи успехи и напред и нагоре. На бижуто е изобразена вълна, с пожелание винаги да е на гребена на вълната„, заяви при награждаването Илона Станева. Тя припомни пред медиите, че преди 3 години Мирела се включи в благотворителния календар на Fibank. Приходите от продажбата му бяха дарени на Българската параолимпийска асоциация. От Fibank съобщиха, че Мирела Демирева е приела предизвикателството да бъде рекламно лице на специална серия нови продукти, които са насочени към младежката аудитория.

От своя страна младата надежда на българската лека атлетика Мирела Демирева изказа своята благодарност за подкрепата и оказаното й доверие от страна на Fibank, БОК и БФЛА.

Радвам се, че Fibank е основен спонсор на нашата федерация и така пряко участва в моя успех. Щастлива съм от това което направих през това лято и се надявам скоро да преодолея 2 метра, а за игрите в Токио искам да си пожелая златен медал“, обеща Мирела.

Генералният секретар на БОК Белчо Горанов също пожела успех на Мирела. Той също изказа своето убеждение, че след 4 години в Токио атлетката ще ни донесе медал с още по-голяма стойност.

Share Button