Мтел атлетика за младежи на морето

Програмата на БФЛА и Мтел – Атлетика за младежи продължава с тренировъчен лагер за млади атлети от 24 август до началото на септември.

Състезатели на възраст от 8 до 20 години от атлетически клубове от София, Русе и Плевен тренират заедно в курортен комплекс „Златни пясъци“. Сред участниците в лагера са победителят от веригата „Мтел атлетика за младежи“ за 2015-а Александър Димитров (Дунав Русе), водачът в класирането за веригата за 2016-а Виктор Вангелов (Спартак – Плевен),  бронзовата медалиска на 100 м с препятствия от балканския шампионат за девойки старша от 2015-а Стефани Тотева (КЛАСА) и националната шампионка на овчарски скок Полин Митова (Приорити спорт).

На 26 август участниците в лагера направиха съвместна тренировка с тестове и щафети на спортния комплекс на хотел „Екселсиор“ и получиха фанелки, шапки и грамоти от Мтел.

Програмата „Мтел атлетика за младежи“ продължава до края на годината, а последните състезания от веригата са в Сливен на 18 септември, Правец на 22 септември и Русе на 30 септември.

Снимка: Марияна Върбанова

Share Button