Атлети представиха официалната екипировка на делегацията ни за Рио

Атлетите олимпийци – Силвия Дънекова (3000 м стипълчейз), Румен Димитров (троен скок) и Тихомир Иванов (скок височина) направиха фото сесия с официалната екипировка на българската делегация за олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Тримата олимпийци позираха на националния стадион „Васил Левски“ дни преди да отпътуват за Бразилия.

Компанията за спортна екипировка JOMA е разработила специална колекция за българските олимпийци. Дрехите, обувките, саковете и аксесоарите са в цветовете на българското национално знаме. С продукцията на една от най-прогресиращите в света фирми за производство на спортна екипировка на Олимпиадата в Рио ще бъдат още делегациите на Португалия, Мексико и Испания.

Нашите дизайнери разработиха в продължение на месеци с много внимание и ангажираност колекцията за българските олимпийци. Желанието им бе спортисти, треньори и официални лица да се чувстват комфортно и удобно в Рио. JOMA е сред Топ 4 на планетата по производство на спортна екипировка и всички продукти, предоставени на българската олимпийска делегация са с гарантирано световно качество. Фирмата става все по-популярна и търсена в България, освен олимпийците обличаме още всички национални отбори на България по футбол, баскетболистите на Лукойл Академик, както и футболистите на 6 клуба от елитната Първа професионална група,“ заяви Валентин Николов, търговски директор на компанията у нас.

Екипировката на нашите олимпийци за Рио е изработена от най-висок клас материали, дрехите са от супермодерната „двойнодишаща“ материя, съобразена с климата в града домакин. Маратонките също са последен модел на компанията, олекотени и с хитовата в момента „memory“ памет, португалци, мексиканци и испанци ще бъдат по време на Игрите с абсолютно същия модел.“

Всеки един от българската делегация получава по над 15 позиции, сред които 4 фланелки, 2 гащета, бермуди, шапка, маратонки, джапанки, анцуг, голям сак, раничка и др.

От JOMA се надяват чрез специалната колекция на тяхната последна продукция българските олимпийци да имат нужния комфорт за тренировки, релаксиране и състезания по време на Олимпийските игри в Рио.

Share Button