Христо Стоянов представи книгата си в НДК

Христо Стоянов представи новата си книга „Теоретико-методически аспекти в развитието на специалните двигателни качества в дисциплините 200 м и 400 м“ на пролетния базар на книгата в София в Националният дворец на културата.

Авторът, който е един от най-изявените треньори в спринта у нас и по света, бе разположение на читателите от 15:00 до 17:00 часа на 26 май на щанда на издателска къща „Тип-топ – прес“.

Книгата е предназначена за специалисти, които работят със спринтьори и дава практически съвети и тренировъчни планове на Илия Дживондов (национален рекордьор на 400 м и европейски шампион в зала в същата дисциплина), Петко Янков (най-бързия българин в комбинацията 100 м, 200 м и 400 м), Моника Гачевска (многократна национална и балканска шампионка на 100 м, 200 м и 400 м) и други възпитаници на Стоянов.

Пролетният базар на книгата продължава до 29 май (неделя) и на щанд номер 318 на на третия  третия етаж на НДК, където издателство „Тип-топ прес“ предлага книгата на Христо Стоянов, още издания на атлетическа тематика и последните броеве на списание „Атлетика“.

Share Button