Списание „Атлетика“ на пролетния базар на книгата

Пролетният базар на книгата бе открит на денят на българската просвета и култура и на славянската писменост на 24 май в Националния дворец на културата в София.

Последните броеве на списание „Атлетика“ са представени на щанда на издателска къща „Тип-топ прес“ – щанд номер 318 на третия етаж, заедно с още атлетическа и спортна литература.

На щанда може да се намерят всичките книги на проф. Константин Жалов от поредицата „Покоряване на върховете“, която е посветена на най-големите успехи на българските атлети.

dav

На 26 май от 16:00 часа на щанда на „Тип-топ прес“ ще бъде представена и новата книга на известния треньор Христо Стоянов „Теоретико-методически аспекти в развитието на специланите двигателни качества в дисциплините 200 м и 400 м“.

Стоянов ще представи книгата си лично, а повечето снимки в изданието на специалиста са от архива на списание „Атлетика“.

Пролетният базар на книгата е събрал още десетки издатели с много любопитна литература, а на повечето щандове има намаления от 20 до 70%.

Базарът ще бъде закрит на 29 май (неделя). В денят на българската просвета и култура и на славянската писменост екипът на списание „Атлетика“ и Atletikabg.com призовава читателите си да отделят повече време на стойностните печатни издания!

dav

Share Button