Вижте как Болт се подготвя за трети олимпийски триумф (видео)

Стана вече традиция новините около Юсейн Болт по това време на годината да не са свързани с негови изяви на пистата. „Лицето на атлетиката” не участва на състезания в зала и феновете му очакват с нетърпение първите му стартове за годината през април-май.

В последните няколко дни самият Болт пусна клипове в социалните мрежи, с които напомни за себе си и нагледно демонстрира как се забавлява „Най-бързия мъж на планетата”.

В първия клип „Светкавицата” показва как празнува изненадващата победа на Западните Индии над Англия във финала на световното първенство по крикет Т20. А във втория, който пусна в Инстаграм със заглавие „Президент и първа дама”, демонстрира сексуални танци и страстни целувки с приятелката си по време на традиционния парад в Ямайка.

 

Все пак има и една информация за предстоящо бягане на Болт – на 14 май на Каймановите острови той ще направи първия си старт на 100 м за сезона. Юсейн заяви, че това ще бъде и негов първи международен старт за 2016-а. В турнира ще участват още Алисън Филикс, Кармелита Джетър, Кемар- Бейли-Коул, Зарнъл Хюз, Мачел Седенио и др.

Директор на турнира е Сидони Мъдърсил, бивша елитна спринтьорка на 200 м.

Share Button