Габриела Петрова и Ивет Лалова-Колио участваха в „Тази събота“ по BTV

Топ атлетки на 2015 година – Габриела Петрова и Ивет Лалова-Колио участваха в предаването „Тази събота“ в BTV на 26 декември.

Габриела Петрова беше избрана за „Атлет на България“ в анкетата на списание „Атлетика“ в началото на декември. На 22 декември Петрова бе обявена и като Спортист на България за годината в анкетата на спортните журналисти организирана от „Нове холдинг“. 

В предаването Петрова отново разказа за началото на кариерата си, пътя който е изминала досега и бъдещите си планове. Компания в студиото на BTV й правеше нейната мениджърка Вееница Атанасова, която също сподели подробности от ежедневието и развитието на спортист номер едо на България за 20115 г. Водещ на интервюто бе Марияна Векилска.

Вижте какво каза Гариела Петрова пред BTV тук

dav

dav

 Малко след Петрова в студиото на „Тази сутрин“ влезе Ивет Лалова-Колио, която също направи равносметка на годината, развитието на кариерата си и подробности от личния си живот пред водещата Диана Любенова.

Ивет бе втора в анкета на списание „Атлетика“ за атлет на 2015 г. и шеста в анкета на „Нове холдинг“  за спортист на България. Софиянката е била четири пъти атлет на България.

Интервюто на Ивет вижте тук

KORICA_101

Share Button