Габриела Петрова и Ивет Лалова украсираха брой номер 101 на списание „Атлетика“

Брой номер 101 на списание „Атлетика“ излезе от печат на 22 октомври (четвъртък).

Корицата на списанието е с двете ни финалистки от световното първенство в Пекин през август – Габриела Петрова и Ивет Лалова.

Габриела Петрова докосна медалите във финала на тройния скок в Пекин и завърши четвърта с личен рекорд в китайската столица – 14.66.

Ивет се появи най-много пъти на пистата в Пекин с две бягания на 100 м (серии и полуфинал) и три на 200 м (серии-полуфинал и финал). Лалова подобри личния си рекорд на 200 м на 22.32 и зае престижното седмо място във финала на дисциплината.

Екипът на списанието е подготвил актуални интервюта с двете топ атлетки, а всичко най-интересно от Пекин, както и обзор на всяка дисциплина може да намерите в брой номер 101 на списание „Атлетика“.

За феновете на най-добрите атлети в света има плакати на Юсейн Болт, Дафне Схипърс, Елейн Томпсън, Крисчън Тейлър, Джулиъс Йего, Анита Влодарчик и Аштън Ийтън.

В новия брой има и специален обзор на последните турнири от „Диамантената лига“, както и много други атлетически новини и материали.

„Атлетика“ номер 101 може да намерите на познатите места в София – БФЛА, Бул. Васил Левски 75, ет. 4, ст. 431, книжарницата на Национална Спортна Академия в Студентски град, ул. Пиротска 12 – магазин за спортни храни и национален стадион „Васил Левски“ вх. 26, както и да поръчате по куриер на atletikabg@gmail.com

Share Button