Елена Исинбаева пуска собствена марка екипировка

Новата марка ще бъде визитна картичка на Исинбаева за олимпийските игри в Рио.

Двукратната олимпийска шампионка и многократна световна шампионка в овчарския скок и настояща световна рекордьорка се завръща в големия спорт със собствена марка екипировка.

isinbaeva_brand_7

Логото изобразява голямата спортистка в момент на превземане на рекордна височина. Идеята се ражда от уникалната техника на скока, който всъщност е отражение на характера на спортистката – постоянен стремеж нагоре.

isinbaeva_brand_3

В основата на визуалния стил стои прътът за овчарски скок. За загрявка Исинбаева избира розов прът, за победен скок – син, за рекорден – златен. Плановете на шампионката включват разработка на специален прът в смесена цветова палитра.

isinbaeva_brand_6

Трите основни цвята предполагат и трите пътя за развитие на марката. Розовият цвят ще бъде използван за развитие на спортна продукция, синият – за благотворителния фонд на атлетката, златистият – за организиране на международно състезание за купата на Исинбаева.

isinbaeva_brand_8

Марката на Исинбаева – това е уникалната история на спортистката. История за големия и сложен път, по който благодарение на честния труд, силния характер и някои закономерни случайности черно-белите ивици се превръщат в розови, сини и златни. Което означава смел старт, заслужени победи, недостижими рекорди.

isinbaeva_brand_9

Share Button