Вземете нови маратонки за нов рекорд

Сайтът www.5kmrun.bg обяви награда за всички желаещи да се включат в предизвикателство на 5 километра бягане, което може да им донесе нови маратонки „Адидас“.

 На 20 юни от 9:00 ч. в София, Варна, Бургас и Пловдив на обичайните 5kmrun трасета организаторите ще търсят нов рекорд на 5kmrun за жени и мъже, както и ново лично постижение за всеки един участник.

Наградата за нов рекорд (при мъжете и жените) на 5kmrun e: чифт обувки adidas boost!  Обувките отиват за тези (мъже или жени), които подобрят сегашните рекорди, които са:

Жени: Мая Недялкова: 18:06

Мъже: Деян Атанасов: 15:30

Ще има награди и за всеки един град (София, Варна, Бургас и Пловдив), като са предвидени мъжка и дамска adidas тениски (8 бр. х 2 за град) за участници, които в този ден постигнат нов личен рекорд на 5 км! Победителите за всеки град (мъж и жена), ще бъдат избрани на лотариен принцип измежду подобрилите досегашното си най-добро време в това бягане!

На всяко отделно трасе ще имаме допълнителни контролни постове, както и водачи на колоната с велосипед – осигуряващи коридор, безопасност и темпо за кандидат рекордьорите на 5kmrun!

 

Share Button