„Детската атлетика“ с три големи прояви през месец май

Три значими инициативи от програмата на ИААФ „Детска атлетика – Нестле здрави деца“ предстоят да бъдат реализирани през месец май в България. 

На 14 май в град Луковит „Детската атлетика“ ще зарадва около 80 деца, които ще участват в спортен празник. В града се състоя семинар по програмата през 2014 година и има десетки обучени инструктори. 

На 18 и 19 май в София се организира семинар по програмата, който цели да посвети в детайлите на „Детската атлетика“ още учители и треньори от столицата. Спортният отдел към Столична община, БФЛА и спортен клуб „Юниверсал“ са организатори на събитието. Лекциите по темата ще бъдат в най-елитната спортната база на клуба – „Джей Кей фитнес и спа комплекс“ в квартал „Бокар“.

На 22 и 23 май Кюстендил също ще приеме семинар по темата, в който с „Детската атлетика“ ще се запознаят местните учители и треньори по различни видове спорт. Местният спортен клуб „Цвети Кирилова“ ще бъде домакин на събитието, на който са поканени участници от региона. За семинара вече има интерес от Сапарева баня, Дупница и Благоевград.

За записване и повече информация за предстоящите събития от програмата „Детска атлетика – Нестле здрави деца“ пишете на atletikabg@gmail.com или се обадете на 0888 72 35 92

 

 

 

Share Button