Заради големия интерес – още седмица можеш да станеш един от нас

Приятели, днес в полунощ изтича срокът, в който можете да изпращате своите документи и да станете част от Event Presentation Team на БФЛА.

Поради големия интерес и поради факта, че в последния ден получихме почти толкова кандидатури, колкото за цялото време на конкурса, решихма да ви дадем още малко време.

Удължаваме с една седмица срока и ще очакваме вашите автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка до следващия петък – 1-и май. Постъпилите до момента кандидатури вече се разглеждат и избраните за интервю ще бъдат потърсени в дните след 1-и май.

Благодарим ви за огромния интерес! Надяваме се още много от вас да подадат документите си, за да имат шанса да станат част от организацията на едни от най-престижните спортни събития в България!

1781883_10203058424802867_7579360825418633819_n

Задачата – коментар на състезания, музикално оформление, церемонии, ентъртейнмънт, изготвяне на сценария и изобщо всичко, което „опакова“ даденото спортно събитие. За да може то да стане приятно и красиво, а публиката на място да се информира и забавлява.

Ако мислите, че притежавате необходимите умения, изпратете своята автобиография, кратко мотивационно писмо, актуална снимка и координати за обратна връзка на atletikabg@gmail.com и i.iliev@ymail.com

Share Button