Габриела Петрова и Радослава Мавродиева получиха телефони от Мтел

 Илияна Захариева директор “Корпоративни комуникации” на Мтел  награди със смартфони призьорите от Европейското по лека атлетика в Прага 2015 Габриела Петрова (сребърен медал в тройния скок) и Радослава Мавродиева (гюле), както и техните треньори Атанас Атанасов и Валентина Желязкова и им пожела здраве, късмет и нови успехи в предстоящите големи стартове. Габриела и Радослава позираха с номерата за новата програма на „Мтел атлетика за младежи“ на Мтел.

_AP_0343 copyНаграждаването бе по време на пресконференцията на БФЛА и Мтел, на която се представи новата програма „Мтел атлетика за младежи“, която стартира в неделя 26 април във Варна. 

Благодаря на Мтел за уважението, което показват към нашия успех на европейското първенство. Изключително съм радостна, че Българска федерация по лека атлетика и Мтел стартират тази инициатива насочена изцяло към младите. Тя ще ги научи на възпитание, а и ще доизгради техния характер. Радвам се, че проектът ще се реализира в много градове и се надявам, той да е началото на едно дългогодишно съвместно партньорство между БФЛА и Мтел„, заяви Габриела Петрова.

Athletics - Mtel athletics for young people - 22/04/2015

Още по темата тук

Снимки: Илиан Телкеджиев, lap.bg

Share Button