Три състезания за три дни от календара на БФЛА

Три състезания от спортния календар на Българска федерация лека атлетика ще се проведат в три поредни дни на 20, 21 и 22 март.

На 20 март (петък) от 12:00 часа в столичния квартал „Драгалевци“ ще бъде даден старт на третия кръг от пролетните планински бягания организирани от клуб „Шампион“ – „София XXI век“. 

Наредба за надбягването на 20 март може да видите тук

На следващия ден – 21 март (събота) е плануван крос „Ивайло“ във Велико Търново. Програмата на състезанието включва професионални стартове от момичета и момчетата (до 16 години) до жени и мъже на дистанции от 2000 до 10 000 м., както и любителски надбягвания (за некартотекирани в БФЛА) за всички възрасти.

Повече подробности за крос „Ивайло“ на 21 март вижте тук

В неделята на 22 март е планирано второто кроскънтри състезание „Сунгурларска долина“. Преди състезанието Atletikabg.com ще награди Шабан Мустафа, който бе избран за любим атлет за 2014 година от феновете на интернет-сайта в анкетата проведена от 22 декември 2014 година до 22 януари 2015 година. 

Повече за кроскънтри „Сунгурларска долина“ прочетете тук

Фотогалерия от първия кроскънтри „Сунгурларска долина“ през 2014 година със снимките на Илиан Телкеджиев разгледайте тук

 

Share Button