Атлетът на България за 2014 г. ще бъде награден в четиризвездния бутиков хотел „Кристал Палас”

На 28 януари в София ще бъде обявен Атлет на България за 2014 г. Церемонията ще бъде в луксозния хотел „Кристъл палас”, който е част от веригата FPI Hotels & Resorts.

FPI Hotels & Resorts е една от най-престижните български хотелски вериги, в чието портфолио се включват: петзвездният  хотел Арена ди Сердика Резидънс Хотел, четиризвездният хотел Бутик Хотел Кристал Палас и Хил Хотел, апартаментни къщи – Апартмънт Хаус Изток и Апартмънт Хаус България, както и ваканционни селища – Санта Марина до Созопол и Св. Иван Рилски в Банско.

View

            Разнообразието от услуги и високото качество на обслужване отличават веригата сред многобройните международни и български участници на туристическия пазар. Обектите, менажирани от веригата имат свой специфичен облик, предлагат бутикови услуги и индивидуален подход към всеки гост.

santa_marina_-1265018207

            Четиризвездният бутиков хотел „Кристал Палас” е уникално съчетание на архитектурен паметник и модерен бизнес хотел. Той е отличен с престижната награда „Сграда на годината” през 2004 г. Разположен в сърцето на София, „Кристал Палас” е в близост до множество административни сгради и културни ценности. Хотелът разполага с 63 просторни и слънчеви стаи и апартаменти, от които се разкриват чудесни гледки.

            За организиране на семинари и конгресни мероприятия, на разположение са 2 многофункционални зали с обща площ 100 кв. м. и капацитет до 60 участника. В ресторант „Кристал Палас” можете да се насладите на отлично приготвени ястия в елегантна обстановка. Хотелът предлага възможност за релаксация в стилно обзаведения лоби бар или модерен уелнес център.

 

1504 София, ул. „Шипка“ 14

Директен тел. + 359 2 9 489 488

reservations@fpihotels.com, reservations@crystalpalace-sofia.com

www.crystalpalace-sofia.com

Share Button