Новият брой на списание „Атлетика“ излиза за Коледа

Последното издание на специализираното издание за лека атлетика ще се появи на пазара на 19 декември. Брой номер 6 за 2014 г. ще ви запознае с най-добрите атлети в Света, Европа и Балканите през изминалата година.

Акцентите в броя са върху личностите, които спечелиха призовете за 2014 г. на ИААФ (Международна асоциация на атлетическите федерации), ЕА (Европейската атлетическа асоциация) и АБАФ (Асоциацията на балканските атлетически федерации). 

Новата „Атлетика“ предлага анализ на новия световен рекорд на маратон, както визитка и плакат на автора му Денис Кимето. Екипът на списанието е направил обзор на всички най-големи световни маратони от есента и последните състезания от календара на БФЛА. Всички най-важни новини от света на Царицата от последните месеци ще намерите на страниците на списанието.

В рубриката полезно отново ще стане дума за правилното хранене на спортиста. В началото ще припомним и имената на участниците от българския отбор на отминалото Европейско първенство по кроскънтри в Самоков, където Милица Мирчева спечели сребърен медал при девойките до 23 години. 

 

 

Share Button