Мтел става спонсор на БФЛА

Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов обяви днес националния тим за Европейското първенство по крос кънтри, което ще се проведе на 14 декември в Боровец. В началото на срещата с медиите Карамаринов и г-жа Илияна Захариева, Директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел обявиха старта на сътрудничеството между БФЛА и водещия български мобилен оператор.

Искам да обявя с благодарност нашето партньорство с Мтел, което се надяваме, че започваме така постепенно и ще разширим вбъдеще. Искам да благодаря на този наш телекомуникационен партньор и се надявам, че за вбъдеще ще развиваме все повече и повече нашите отношения, защото е световна практика големите телекоми по света да подкрепят големите спортни федерации“, заяви Добромир Карамаринов.

От страна на Мтел г-жа Захариева благодари за възможността Мтел да подкрепи Българска федерация лека атлетика. „За нас това е още едно радостно събитие, защото съм сигурна, че точно вие хората, които разбирате от спорт и го следите от близо знаете, че през годините Мтел помага много на български спорт. Със сигурност това са федерациите по голф, футбол, Българска федерация ски, но по-назад в годините ние сме били свързани и със спортове като баскетбол, борба, плувен маратон и много други. Мога с гордост да кажа, че се чувстваме част от успеха на големи български спортисти, отбори, клубове и федерации. През 2014-а година Българска федерация лека атлетика навършва 90 г и за нас е голяма чест да станем част от славната история на федерацията. Надявам се и с нашето съдействие българските атлети да продължат да радват многобройните фенове на атлетиката у нас. Пожелавам си да имаме много добри моменти заедно„.

Президентът на БФЛА Добромир Карамаринов подари на г-жа Илияна Захариева официален екип на Българския национален отбор. „Този екип е знак, че вече сме един отбор, заяви Карамаринов при връчването на фланелката с националния флаг на г-жа Захариева.

 На снимката: Президентът на БФЛА Добромир Карамаринов връчва екипа на националния тим на Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел. До тях са националите Митко Ценов и Йоло Николов.

Share Button