Новият брой на списание „Атлетика“ излиза на 30 октомври

Брой номер 95 на единственото печатно издание за лека атлетика в България е вече реалност. На 30 октомври списанието ще бъде на пазара с най-важната атлетическа информация за последните месеци.

Основна тема в този брой е европейското първенство за мъже и жени в Цюрих, Швейцария. На корицата са намерили място четиримата български атлети с най-предно класиране в това състезание – Ивет Лалова (100 м), Габриела Петрова (троен скок), Ваня Стамболова (800 м) и Тихомир Иванов (скок височина). На страниците на „Атлетика“ може да намерите обширен обзор на европейското първенство, както и да си припомните българско участие в най-големия швейцарски град. Всяка дисциплина ще бъде разгледана отделно.

Статия и плакат за холандката Дафне Схиперс също ще бъдат на разположение на читателите на „Атлетика“. Селекцията на редакционния екип на списанието продължава с материали за финалните турнири от „Диамантената лига“, Континенталната купа на ИААФ в Маракеш, Мароко и Вторите младежки олимпийски игри в Нанджинг, Китай. Най-важните новини и статистики от Atletikabg.com също са селектирани специално за читателите на списанието. 

Сред любопините статии са и тези за тайните на треньора Алберто Салазар – наставник на Мо Фара и Гейлън Ръп едни от най-добрите съвременни бегачи в бяганията на дълги разстояния. 

 

 

Share Button