Звезди и деца заедно на „Детска атлетика“ – Фотогалерия

Олимпийски шампиони и медалисти, национални рекордьори и шампиони, деца, треньори и родители участваха заедно в състезания по „Детска атлетика“ на 30 април.

Състезанията се проведоха в залата на националния стадион „Васил Левски“ в София по време на турнира „Цветанка Христова“. Беше предвидено децата да опитат от атлетиката на пистата на стадиона, но лошото време вкара стотиците участници  в залата, но състезанията предложиха много положителни емоции.

Олимпийската шампионка на троен скок Тереза Маринова, световният шампион на гюле за юноши и най-добър атлет за 2013 г. Георги Иванов, треньорът му Борис Воденичаров, вицешампионът на кроскънтри на Европа за юноши и младежи Митко Ценов и многократната ни шампионка в спринта Моника Гачевска бяха водачи на детските отбори. Вицешампионката на 800 м от олимпийските игри от 1976 г. Николина Щерева, една от най-добрите ни скачачки Магдалена Христова и спринтьорката Екатерина Тошева изпълняваха ролята на организатори и съдии, заедно с още 20 доброволци, който се занимаваха с децата.

Снимките на Илиан Телкеджиев от „Детската атлетика“  разгледайте [button size=“mini“ type=“danger“ value=“тук“ href=“https://www.atletikabg.com/детска-атлетика-цветанка-христова-30-04-2014/“]

Share Button